اولین جشنواره غذاهای سنتی و محلی در سال ۱۴۰۱ برگزار شد.
به مناسبت گرامیداشت ولادت با سعادت حضرت معصومه (س) و دهه پر خیر و برکت کرامت، جشنواره غذاهای سنتی و محلی در محوطه ی سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری ارومیه برگزار شد.
به گزارش ارتباطات سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری ارومیه، در این مراسم که با حضور منافی، نایب رییس شورای اسلامی شهر ارومیه، علینژاد دبیر اول و نوروزی دبیر دوم شورا، رستمیان مشاور شهردار در امور بانوان شهرداری ارومیه، نقی پور سرپرست سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری ارومیه، مدیران و معاونان این سازمان و جمع کثیری از خانواده های علاقه مند به هنر آشپزی خصوصا غذاهای سنتی و محلی عصر روز سه شنبه هفدهم خرداد ماه برگزار شد، محمد نقی پور سرپرست سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری ارومیه ضمن خیر مقدم حضور مسئولان و مدعوین، هدف از برگزاری این جشنواره را علاوه بر ایجاد شور و نشاط اجتماعی و پر کردن اوقات فراغت خانواده ها، فرهنگ سازی در خصوص توجه به تغذیه سالم و لزوم احیای سنت های بومی و محلی برشمرد.
در این جشنواره که با ارائه بیش از ۱۰۰ نوع انواع غذاهای سنتی و محلی با رقابت ۹۰ نفر از بانوان ترتیب یافته بود، نهایتا چهار طبخ و اثر توسط داوران به عنوان آثار برتر با توجه به آیتم های سادگی سلامت، تزیین، کیفیت و توجه به اصالت غذا انتخاب شده و توسط مسئولین حاضر در مراسم، با اهدای لوح تقدیر، تجلیل به عمل آمد.
از بخش های دیگر این جشنواره، تجلیل از دختران شهدای مدافع حرم، شهید مصطفی قاسم پور و شهید رضا نقشین بود.
در اختتامیه جشنواره، به دلیل تقارن آن با لحظات ملکوتی اذان مغرب به افق ارومیه، دقایقی قبل از تلاوت اذان، دختران کودک حاضر در مراسم به قرائت آیاتی از کلام الله وحی پرداخته و از ایشان نیز با اهدای جوایزی تقدیر شد.